Népszámlálás 2011

Ülésezett a Magyar Állandó Értekezlet Budapesten


Kogălniceanu Program
 

ez a mi munkánk
Európai parlamenti jelenlét
hírlevél
aktuális pályázatok
kiadványok
kulturális naptár
archív honlapunk
oktatási adatbázis
választási honlapunk

Hírek

Címke: László Attila
7. Országos Gyűlését tartotta a Szabadelvű Kör
2009. 5. 25.

Vasárnap, 2009 május 24.-én Bonchidán, a műemléképület Bánffy-kastély konferenciatermében tartotta az RMDSZ liberális platformja, a Szabadelvű Kör 7. Országos Gyűlését. A fórum a platform legfelsőbb döntéshozó szerveként elfogadta az új alapszabályzatot és az új politikai program munkadokumentumát, új elnökséget választott és négy állásfoglalást fogadott el az erdélyi magyar társadalom és politikai élettel kapcsolatban. »

Címkék: Czika Tihamér, Eckstein-Kovács Péter, Kelemen Hunor, Kolozs, László Attila, Szabadelvű Kör

Kovács: Képviseljük értékeinket és érdekeinket Brüsszelben is
2009. 5. 20.

- Másfél évvel ezelőtt dönteni kellett az RMDSZ és Tőkés László püspök között. Az erdélyi magyarok azonban bölcsebbek voltak, bejuttatták az Európai Parlamentbe a Szövetség jelöltjeit is és Tőkés Lászlót is. Ma már más a helyzet, hiszen a Magyar Összefogás révén az erdélyi választók egységesen szavazhatnak az RMDSZ és az EMNT közös választási listájára – fogalmazott Kovács Péter szerdán, Szamosújváron, ahol mezőségi lelkészekkel, papokkal találkozott. A találkozón jelen volt László Attila, az RMDSZ Kolozs megyei elnöke, valamint Szép Gyula művelődési és egyházügyi kérdésekért felelős ügyvezető alelnök is. »

Címkék: Egyházügyek, EP választások, Kolozs, Kovács Péter, László Attila

Minden szavazat számít! - Kampányzáró Kolozsváron
2008. 5. 27.

Hétfő este tartotta kampányzáró rendezvényét a Kolozs megyei RMDSZ, a kolozsvári Sportcsarnokban. A nagyszámú közönség előtt a legendás magyarországi együttes, a Neoton Família és Erdély közismert rock együttese, a Knock Out is fellépett. »

Címkék: , Kampány, Kolozsvár, László Attila

Az utcára költözik a kolozsvári RMDSZ kampányközpontja
2008. 5. 6.

Kolozsvár egyik reprezentatív részén, Hunyadi Mátyás szülőháza előtti téren állítják fel az RMDSZ Kolozs megyei kampányközpontját. László Attila, a Szövetség kolozsvári polgármesterjelöltje keddi sajtótájékoztatóján elmondta, a kampányközpont információkat nyújt majd minden érdeklődőnek az RMDSZ önkormányzati választási programjáról. »

Címkék: Helyhatósági választások, Kampány, Kolozsvár, László Attila

Archívum »