Népszámlálás 2011

Ülésezett a Magyar Állandó Értekezlet Budapesten


Kogălniceanu Program
 

ez a mi munkánk
Európai parlamenti jelenlét
hírlevél
aktuális pályázatok
kiadványok
kulturális naptár
archív honlapunk
oktatási adatbázis
választási honlapunk

Hírek

Címke: Czika Tihamér
Több mint 8000 kolozsvári irta alá az állampolgári kezdeményezést
2009. 6. 5.

Több, mint 8000 kolozsvári lakos támogatta aláírásával azt az állampolgári kezdeményezésű helyi határozat-tervezetet, amelyet a Romániai Magyar Demokrata Szövetség a kolozsvári tanácshoz kíván benyújtani. Kezdeményezésével a Szövetség szorgalmazza a négy – angol, német, magyar, francia – nyelvű feliratok elhelyezését Kolozsvár műemléképületein, valamint azt, hogy a város bejáratainál lévő táblákon magyarul is jelenjen meg Kolozsvár neve.

»

Címkék: Czika Tihamér, Kolozsvár, Nyelvi jogok

Választókkal találkoztak a kolozsvári jelöltek
2009. 5. 26.

2009. május 26-án, kedden lakossági találkozót tartott a Monostori Ifjúsági Kör és a Belmonostori RMDSZ. A lakossági találkozón jelen voltak Horváth Anna, Boros János és Czika Tihamér EP képviselőjelöltek. »

Címkék: Czika Tihamér, EP választások, Kampány, Kolozsvár

7. Országos Gyűlését tartotta a Szabadelvű Kör
2009. 5. 25.

Vasárnap, 2009 május 24.-én Bonchidán, a műemléképület Bánffy-kastély konferenciatermében tartotta az RMDSZ liberális platformja, a Szabadelvű Kör 7. Országos Gyűlését. A fórum a platform legfelsőbb döntéshozó szerveként elfogadta az új alapszabályzatot és az új politikai program munkadokumentumát, új elnökséget választott és négy állásfoglalást fogadott el az erdélyi magyar társadalom és politikai élettel kapcsolatban. »

Címkék: Czika Tihamér, Eckstein-Kovács Péter, Kelemen Hunor, Kolozs, László Attila, Szabadelvű Kör

Boros János és Czika Tihamér a kolozsvári Monostor negyedben kampányolt
2009. 5. 15.

Pénteken, május 15-én, Boros János és Czika Tihamér, a Magyar Összefogás listájának kolozsvári jelöltjei a Monostor negyedben kampányoltak. A politikusok előbb a Flora piacot majd az új piacot járták be a Kolozs megyei Ifjúsági Fórum és a belmonostori RMDSZ önkénteseivel együtt. »

Címkék: Czika Tihamér, EP választások, Kolozsvár

Archívum »