Népszámlálás 2011

Ülésezett a Magyar Állandó Értekezlet Budapesten


Kogălniceanu Program
 

ez a mi munkánk
Európai parlamenti jelenlét
hírlevél
aktuális pályázatok
kiadványok
kulturális naptár
archív honlapunk
oktatási adatbázis
választási honlapunk

Hírek

Főtitkár-helyetteseket nevezett ki Kelemen Hunor
2011. 5. 5.

Hegedűs Csilla, Horváth Anna és Bodor László töltik be az elkövetkezőkben az RMDSZ főtitkár-helyettesi tisztségeit – jelentette be mai kolozsvári sajtóértekezletén Kelemen Hunor szövetségi elnök, aki a három tisztségviselőt Kovács Péter főtitkár javaslatára nevezte ki. A döntést a június végén ülésező Szövetségi Képviselők Tanácsának kell megerősítenie.

Kelemen Hunor elmondta, Hegedűs Csilla a kulturális főtitkár-helyettesi tisztséggel járó feladatokat látja el. „Kiváló műemlékvédő szakember, a kulturális kérdések jó ismerője, aki egyben miniszteri tanácsos a művelődési tárcánál” – fogalmazott a Szövetség elnöke. Az önkormányzati kérdésekért fog felelni főtitkár-helyettesként Horváth Anna, aki államtitkárként is az önkormányzatokkal foglalkozott éveken keresztül, ismeri az önkormányzatok tevékenységét, tájékoztatott Kelemen Hunor. A Programiroda vezetője és az ifjúsági kérdésekért felelős főtitkár-helyettes Bodor László, a Magyar Ifjúsági Értekezlet elnöke.

„Még két főtitkár-helyettest kell kinevezni az elkövetkező hetekben: az oktatási kérdésekért, illetve a társadalomszervezésért felelős tisztségviselőket. Mindkét tisztségre több javaslat van, az elkövetkező napokban ki fogjuk választani azokat a jelölteket, akik véleményünk szerint a legalkalmasabbak e tisztségekkel járó feladatok ellátására. A júniusi SZKT-n teljes csapatra fogunk szavazást kérni” – összegzett Kelemen Hunor.Címkék: Főtitkárság, RMDSZ
Archívum »