Népszámlálás 2011

Ülésezett a Magyar Állandó Értekezlet Budapesten


Kogălniceanu Program
 

ez a mi munkánk
Európai parlamenti jelenlét
hírlevél
aktuális pályázatok
kiadványok
kulturális naptár
archív honlapunk
oktatási adatbázis
választási honlapunk

Beszédek, közlemények

KÖZLEMÉNY

Sajnálatos, hogy Borboly Csaba április 23-iki felhívása egy választási etikai kódex aláírására, illetve batartására, mindmáig nem talált partnerekre. Talán ezzel is összefügg, hogy egyesek a helyett, hogy programokat programokkal ütköztetnének, s arról beszélnének, hogy a megyének mire van szüksége, ellenfeleik személyének lejáratásával foglalkoznak.

Hogy e személyeskedés milyen káros, az is mutatja, hogy egyeseket érzelmileg még abba is belehajtottak, hogy a YouTube videómegosztón olyan felvételt tegyenek közzé, amelyben magyar és árpádsávos zászlókkal felszerelkezett, fekete maszkos ismeretlenek az RMDSZ Hargita megyei tanácselnök-jelöltjét jelképesen bántalmazzák és megégetik (http://www.youtube.com/watch?v=FNJLVURf30U).

Felhívunk minden politikai erőt, hogy tartózkodjanak és egyértelműen határoldjanak el az ehhez hasonló szélsőséges megnyilvánulásoktól, s ne hagyják, hogy Hargita megyében és a Székelyföldön eldurvuljon a kampány. Még egyszer felkérjük a politikai szereplőket: továbbra is a tennivalókról és a programokról vitatkozzanak.

Korodi Attila
Borboly Csaba kampányfőnöke