Népszámlálás 2011

Ülésezett a Magyar Állandó Értekezlet Budapesten


Kogălniceanu Program
 

ez a mi munkánk
Európai parlamenti jelenlét
hírlevél
aktuális pályázatok
kiadványok
kulturális naptár
archív honlapunk
oktatási adatbázis
választási honlapunk

Beszédek, közlemények

Weil Gyula nem mond le! Diverziókeltéssel, hamisítással akciózik az MPP Gyergyószentmiklóson

SAJTÓKÖZLEMÉNY

WEIL GYULA NEM MOND LE!

Diverziókeltéssel, hamisítással akciózik az MPP Gyergyószentmiklóson

Diverzióval, a tiszta kampány elvét teljességgel mellőzve próbálja a gyergyószentmiklósiakat megtéveszteni, az RMDSZ polgármesterjelöltjét, Weil Gyulát pedig lejáratni Árus Zsolt és a gyergyószentmiklósi MPP.

Minősíthetetlen az a lejárató-akció, amelyet Weil Gyula ellen indított el pünkösd vasárnapján Árus Zsolt és a mögötte álló MPP-s diverziós csoport. Akciójuk arra enged következtetni, hogy tartanak attól, hogy az RMDSZ polgármesterjelöltje megnyeri a választást Gyergyószentmiklóson. Weil Gyula nyerni is fog – tiszta kampánnyal, az emberek problémái iránti érdeklődéssel!

Árus Zsolt és az MPP-s diverziós csoport időt és energiát nem sajnált arra pünkösd vasárnapján, hogy Weil Gyula nevében lemondásáról szóló hamis leveleket küldözgessen szét az újságíróknak, akik így nem tudják munkájukat végezni – objektív tájékoztatást nyújtani az embereknek a választásokról.

Weil Gyula jelöltsége törvényes. Ezt Árus Zsolt és az MPP-s diverziós csoport nagyon jól tudja. Azt is tudják, hogy megóvhatták volna Weil Gyula jelöltségét, ha igaz volna az, amit most hamisítás formájában dobnak be a közbeszédbe.

Árus Zsolt és az MPP-s diverziós csoport viszont nem tiszteli sem a gyergyószetmiklósiakat, sem a versenytársat, sem a munkájukat végző újságírókat, és a törvényeket sem.

Az RMDSZ jelöltje, a gyergyószenymiklósi és az országos kampánystáb visszautasítja az ilyen jellegű kampánymódszereket. Arra kérjük Árus Zsoltot és az MPP-s diverziócsoportot, haggyon fel a sárdobálással és a véget nem érő hazudozással!

KELEMEN HUNOR

az RMDSZ országos kampánystábjának vezetője

WEIL GYULA

Az RMDSZ gyergyószentmiklósi polgármesterjelöltje

2008. május 11.