Jakab Áron Csaba

Jakab Áron Csaba

  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


tel.: 0741-085626

email: picas@globus.ro

honlap: www.jakabaroncsaba.ro

Cím:: 535600, Székelyudvarhely, Szabadság tér, 5 szám, Hargita megyeSzékelyudvarhelyen születtem, végzettségem informatikus mérnök, tanár és menedzser. A mindennapokban egy kisvállalkozást, valamint egy helyi civil egyesületet irányítok, továbbá az RMDSZ Székelyudvarhelyi Szervezetének elnöke, a helyi önkormányzat tagja, valamint a Szövetség önkormányzati képviselőcsoportjának vezetője vagyok.

 

Olyan embernek ismerem magam, aki számára a lehetőség nem a cél, csupán eszköz annak eléréséhez. Közösségi ember vagyok, nem félek vállalni gondolataimat, meggyőződésből dolgozom, elfogadom a másságot – bárkivel együtt tudok dolgozni a közös cél érdekében, amennyiben elfogadja feltételeimet: a tiszteletet és a méltóságot.

 

Szeretem hasznosnak érezni magam, azt tapasztalni, hogy munkám vagy tevékenységem eredménye örömet okoz akár több embernek is. Érdeklődő vagyok, kíváncsi, talán kissé idealista – érdekelnek a hogyanok és a miértek.

 

Hiszek a jóban, hiszem, a közösségért csak együtt érdemes és lehet tenni. Hiszek a közös hangban, hiszem, hogy a közösségi érdekek a személyes vagy egy adott csoport érdekeinél előbbre valóak. Azokban viszont nem hiszek, akik – ha ezt vállalják is, de – nem így cselekednek.