Főoldal > Szíjjártó Zoltán > kapcsolódó hírek száma: 17
Nótaest a favillásoknál
2012.12.06. | Parlamenti választások

Tüzet gyújtottak tűzoltóval
Tüzet gyújtottak tűzoltóval

Húsz esztendeje nem volt színházi előadás Tenkén. Pár éve még a kultúrház is olyan állapotban volt, hogy nem is igazán lehetett volna közönséget vonzani termébe. A megyei tanácsnak, az RMDSZ hathatós közbenjárásának köszönhetően azonban megújult az épület, s a színpadon szombat este a nagyváradi Szigligeti Színház művészei léptek fel Szép Ernő Tűzoltó című darabjával.


Hálaadó Istentisztelet Árpádon
Hálaadó Istentisztelet Árpádon

Advent első vasárnapján ünnep köszöntött az árpádi református gyülekezetre. Adományaik, munkájuk és hitük nyomán mára megújult Isten hajléka a településen, a nyár folyamán az épület, pár hete a templom torony szépült meg.


A nótakaraván befutott Bélfenyérre
A nótakaraván befutott Bélfenyérre

Pető Csilla képviselő és Szíjjártó Zoltán, az RMDSZ jelöltjei nótaesttel ajándékozták meg Dél-Bihar településeinek közönségét. A művészekkel olyan közösségeket kerestek fel, ahol talán évek óta nem volt hasonló előadás. E hét elején Bélfenyérre érkezett Szabó Lajos és zenekara.


Százhektáros erdő Nagyszalonta határában
Százhektáros erdő Nagyszalonta határában

A facsemeték katonás rendben sorakoznak Nagyszalontától pár kilométerre, azon a területen, melyet az erdősítés ment meg az enyészettől. Ma még csupán apró és gyenge fácskák sora, de hat éven belül árnyas erdővé nemesül, ahova a hajdúvárosból is kijárhatnak majd piknikezni.


Szíjjártó Zoltán szenátorjelölt: Kampánymaraton Dél-Biharban
Szíjjártó Zoltán szenátorjelölt: Kampánymaraton Dél-Biharban

Egésznapos kampánymaratonon vett részt Szíjjártó Zoltán az RMDSZ Bihar megyei szenátorjelöltje. Péntek reggeltől 24 órán át tevékenykedett a választópolgárokért. A nap során az eddig elért eredményeket megtekintve, a mindennapi munkába bekapcsolódva, a további tennivalókkal ismerkedve járta Nagyszalonta utcáit és az egész választókörzet településeit. Segített, intézkedett, bemutatott, megbeszélt, jó példát mutatva emberségességből, hozzáértésből, kitartásból.


Együtt, mint egy nagy, nótáskedvű család
Együtt, mint egy nagy, nótáskedvű családPető Csilla és Szíjjártó Zoltán nóta-vonata péntek este Tarjánba érkezett. A tágas, modern kultúrotthon megtelt szórakozni vágyókkal. Rézik László alpolgármester fogadta a megjelenteket, majd a jelöltek emelkedtek szólásra.


Kilenc év az elesettek szolgálatában

Kedden ünnepelte fennállásának kilencedik évét a nagyszalontai Krónikus Betegellátó Szociális és Egészségügyi Központ. Megálmodója, megalapítója, Szíjjártó Zoltán, az RMDSZ szenátorjelöltje együtt ünnepelt az otthon jelenlegi lakóival, dolgozóival.


Tulipán Kupa a hajdúvárosban
Tulipán Kupa a hajdúvárosban
2012.11.27. | Parlamenti választások

Nagyszalonta, Árpád és Erdőgyarak csapata mérte össze focitudományát, a VI. Tulipán Kupa hajdúvárosi döntőjében.


Pető Csilla parlamenti képviselő és Szíjjártó Zoltán szenátorjelölt bemutatkozott a szórványtelepüléseken
Pető Csilla parlamenti képviselő és Szíjjártó Zoltán szenátorjelölt bemutatkozott a szórványtelepüléseken

Pető Csilla parlamenti képviselő és Szíjjártó Zoltán szenátorjelölt november 18-án, vasárnap részt vett a mezőbikácsi illetve a cséffai szentmisén, valamint egy ökumenikus istentiszteleten Biharsályiban.