Főoldal > Szíjjártó Zoltán > kapcsolódó hírek száma: 17
A hajdúváros színpadán a Fekete Sáfrán
A hajdúváros színpadán a Fekete Sáfrán

Fergeteges táncjátékkal mutatkozott be a nagyszalontai Zilahy Lajos Művelődési Ház színpadán kedd este a Nagyvárad Táncegyüttes.


Megújult az árpádi templomtorony
Megújult az árpádi templomtorony

Szíjjártó Zoltán szenátorjelölt és Pető Csilla képviselő, képviselőjelölt közbenjárására, az RMDSZ támogatásával új torony került az árpádi templomra. A munkálatra az elmúlt hétvégén kerülhetett sor, a napokban a torony rögzítése folyik, tudtuk meg Filep Ferenc lelkipásztortól.


Együtt Nagyszalontáért
Együtt Nagyszalontáért

A Nagyszalontai Polgármesteri Hivatal és a Bihar megyei Vállalkozók Egyesülete meghívására a régió képviselő és szenátor jelöltjei találkoztak a hajdúvárosban, hogy megvitassák, miként tudnák a közeli s távolabbi jövőben támogatni a települést.


Szombat esti nótaszó Mezőbajon
Szombat esti nótaszó Mezőbajon

Szombat este benépesült a mezőbaji kultúrotthon. Az ülőhelyek megteltek, a közönség felkészült arra, ami oly rég nem volt a településen: a nótáskedvű vendég fellépésére. A nótaesttel Pető Csilla képviselő és Szíjjártó Zoltán, az RMDSZ képviselő és szenátor jelöltje ajándékozta meg mezőbajiakat.


Erzsébet és Katalin napi nótaest

November 18-án, Nagyváradon, Erzsébet és Katalin napi Nótaestet tartottak a Római Katolikus Kultúrházban, a váradvelencei RMDSZ rendezésében. Cservák Miklós helyi RMDSZ elnök nyitotta meg az estet, melynek hangulatáról Mitra Lívia, Osváth József, valamint a Szőcs Lőrincz prímás vezette Kovász zenekar gondoskodott.


Nagyszalonta a jövőbe néz
Nagyszalonta a jövőbe néz

A Csonkatorony őrtoronyként szolgált egykor, magaslatából kémlelték a település védői a határt, hogy időben észleljék a rájuk leselkedő veszélyeket s így elháríthassák azokat. Az ősi épület az évek során a megmaradás szimbóluma lett, hídként kapcsolja össze a múltat s a jövőt. A Csonkatorony lábainál péntek délután maroknyi kis csapat gyűlt össze, jövő-kémlelésre, hogy kijelöljék a biztonságot és felemelkedést jelentő utat. Török László és csapata Pető Csilla képviselőt, és Szíjjártó Zoltánt, az RMDSZ jelöltjeit fogadta a hajdúvárosban.


Tulipános jókedv Erdőgyarakon
Tulipános jókedv Erdőgyarakon

Nótaesttel lepte meg a gyaraki magyarokat Pető Csilla képviselő és Szíjjártó Zoltán, az RMDSZ képviselő illetve szenátorjelöltje.