Lansarea Consultării Civile din Ardeal

 

În Parlamentul European
Calendar cultural

Chestiuni de actualitate politică Președintele UDMR Kelemen Hunor, ministrul culturii și patrimoniului național, s-a întâlnit sâmbătă, 19 noiembrie cu reprezentanții presei din Sfântu Gheorghe. Cu această ocazie au fost dezbătute subiecte de interes pentru opinia publică, precum: bugetul de stat pentru anul 2012, sistemul electoral, activitatea și proiectele ministerului culturii. La întâlnire au fost prezenți și președintele organizației județene UDMR Covasna, Tamás Sándor, respectiv Antal Árpád, președintele organizației municipale Sfântu Gheorghe.

Taguri: Alegeri locale, Alegeri parlamentare, Cultură, Kelemen Hunor

În pădurile virgine va fi interzisă orice intervenție silviculturală Ministrul Mediului și Pădurilor, László Borbély, a efectuat  marți, 15.11.2011, o vizită de lucru în Pădurile Șincii din județul Brașov. Cu acest prilej, László Borbély a declarat că “Ministerul Mediului și Pădurilor a inițiat recent un proiect legislativ de modificare a Normelor tehnice pentru amenajarea pădurilor. Prin acest act ne propunem ca pădurile virgine și cvasivirgine, identificate până în prezent, să fie zonate în tipul funcțional I de protecție, categoria funcțională păduri virgine.”

Taguri: Borbély László, Ministerul Mediului

Valabilitatea tichetelor valorice din programul Rabla se prelungește Ministrul Mediului și Pădurilor, László Borbély, a declarat vineri, 11 noiembrie 2011, la Târgu Mureș, că ”termenul de utilizare a tichetelor valorice din cadrul programului Rabla se prelungește până la data de 12 decembrie 2011 inclusiv; ultima cerere de decontare se poate depune, cel mai târziu, la data de 15 decembrie 2011, iar decontarea se efectuează până la data de 23 decembrie 2011 inclusiv”.

Taguri: Borbély László, Ministerul Mediului


RMDSZ tvgaléria

youtube0

 

rss