Arra biztatjuk a romániai magyarokat, hogy a május 25-i választáson szavazzanak az RMDSZ jelöltjeire – Semjén Zsolt hivatalában fogadta Antal Lórántot

2014.05.12. | magyar-magyar , európai parlamenti választások

Fotó: Csedő Attila

"Arra biztatjuk a romániai magyarokat, hogy a május 25-i választáson szavazzanak az RMDSZ jelöltjeire, hogy a Kárpát-medencei magyarságnak erős képviselete lehessen Brüsszelben” – mutatott rá a közelgő európai parlamenti választás fontosságára Semjén Zsolt, Magyarország miniszterelnök-helyettese hétvégén, Budapesten, ahol erdélyi küldöttséget fogadott hivatalában.

Semjén Zsolt Antal Lóránttal, az RMDSZ EP-képviselőjelöltjével, Bíró Barna Botonddal, az RMDSZ Udvarhelyszéki Területi Szervezetének ügyvezetőjével, valamint a magyarországi Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnökhelyettesével Gaal Gergellyel egyeztetett.

A budapesti látogatás alkalmával a fiatalok jelöltje Simicskó Istvánnal, a sportért és ifjúságért felelős államtitkárral folytatott megbeszélést, akivel a határon túli ifjúsági együttműködésekről, valamint Udvarhelyszék hagyományos sportágának, a birkózásnak támogatásáról egyeztettek.

Antal Lóránt, EP-képviselőjelölt Budapestre is elvitte kampánya alappillérjének számító manifesztumát, amellyel a fiatalokhoz kapcsolódó előítéleteket szeretné oszlatni.

Antal Lóránt Budapesti látogatása Antal Lóránt Budapesti látogatása Antal Lóránt Budapesti látogatása