Asztalitenisz verseny Árpádon

2012.11.20. | Ifjúság , Parlamenti választások , Bihar
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Asztalitenisz verseny Árpádon

November 20-án a kultúrház adott otthont az első árpádi asztalitenisz versenynek. A sportos délutánon jelen volt az RMDSZ két jelöltje, Szíjjártó Zoltán és Pető Csilla képviselő.

A meghirdetett időpontban a kultúrház megtelt a gyermekek zsivajával. A pingpong versenyre 12 gyermek nevezett be, illetve versenyen kívül Filep Ferenc református lelkész is bekapcsolódott a játékba. A rendezvényt Borsi János a helyi RMDSZ elnök nyitotta meg, majd kezdetét vette a megmérettetés. A gyerekek lelkesen küzdöttek, s végül igen szoros mezőnyben dőlt el a helyezések sorrendje.

A díjkiosztó előtt Pető Csilla képviselő a sport fontosságáról beszélt, s elmondta, az asztalitenisz világa csöppet sem idegen számára, hiszen lányát egykor rendszeresen kísérte pingpongedzésekre. Szíjjártó Zoltán szenátorjelölt szintén saját életmódját hozta fel példaként, hangsúlyozva, mennyire fontos a sport az ember életében. Az egészséges életmódra nevelést pedig már gyermekkorban el kell kezdeni, ezért örvendetes, a mozgásban kipirul gyermekarcok látványa.

A díjátadás boldog percei következtek.  A versenyt Berek István nyerte meg, második helyezést ért el Kovács Imre, a harmadik helyen Filep Lilla, Szabó Benjámin és Bihari Benjamin osztozott. Szíjjártó Zoltán szenátorjelölt kupákkal, oklevelekkel és emléklapokkal jutalmazta a versenyzőket, Pető Csilla képviselőasszony pedig vadonatúj, kiváló minőségű pingpongütőkkel ajándékozta meg a sportolni vágyókat, illetve csokoládéval jutalmazta a derekas testedzést.

A szervezők, a gyermekek fegyelmezett, sportszerű játékát és a délután sikerét látva elhatározták, hogy Árpádon a pingpong versenynek lesz folytatása


Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.