EURÓPA A POLGÁROK NYELVÉN - Pályázati felhívás a Központi Régió nyomtatott és elektronikus sajtójában közlő újságíróknak

2013.04.30. | Pályázatok
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Felhívás a Fehér, Brassó, Kovászna, Harghita Maros és Szeben megye nyomtatott és on-line sajtóban közlő újságíróihoz európai témájú cikkek írására. Az újságírók 2013. április - szeptember között pályázhatnak a nagyközönségnek szánt közérthető nyelvezetű magyar és román nyelvű cikkekkel. 

A pályázat kiírója a Központi Régió Europe Direct Információs Központja partnerségben a gyulafehérvári, fogarasi, hargitai, erdőszentgyörgyi Europe Direct információs központokkal valamint a Kovászna Megye Tanácsa keretében működő Sepsiszentgyörgyi Europe Direct Információs Központtal.

A pályázatra benevező újságírók rövid tájékoztató anyagot és információs forrásokat kapnak egy-egy aktuális európai témáról. Az újságírók ezekhez a témákhoz kapcsolódó egy vagy több cikkel vehetnek részt a pályázaton, ennek futamideje alatt. A pályázat októberben zárul egy díjátadó ünnepséggel.

Három díjat osztanak ki, melyek egyenként minimum 50 eurós értékű ajándéktárgyakból állnak. Továbbá minden résztvevő újságírót, részvételi oklevéllel és személyesített promóciós anyagokkal jutalmaznak. 

A jelentkezéshez és a tematikus anyagok kéréséhez kérjük küldjenek egy e-mailt a europedirect@adrcentru.ro címre a következő tárggyal:Înscriere concurs „Europa pe înţelesul cetăţenilor".  A cikkeket e-mailen kell beküldeni, 2013. szeptember 30-ig. A levélbe kérjük, tűntessék fel elérhetőségüket és a cikkek megjelenésére vonatkozó információkat.

A pályázati szabályzat és a havi tematikus anyagok elérhetők a http://europedirect-adrcentru.ro/index.php/concursuri/concurs-jurnalisti honlapon.
Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.