Házról-házra járt vasárnap Bogdándon az RMDSZ megyei csapata

2012.05.22. | Önkormányzati választások , Szatmár

Házról-házra járt vasárnap Bogdándon az RMDSZ megyei csapata

Bogdándra is elvitte az összefogás üzenetét Csehi Árpád megyei tanácselnök délután. A door to door (házról-házra) kampányakcióban

Csehit elkísérte Stier Péter megyei tanácsos-jelölt, ahol önkéntesek bevonásával RMDSZ-es szórólapokat, egészségügyi kártyát, golyóstollakat, öngyújtókat, RMDSZ-es kártyát osztogattak a falubelieknek.

A bogdándi polgárokkal történt elbeszélgetés közben - amelynek során a vidéki embereket érintő legfontosabb problémák szóba kerültek –Csehi Árpád rámutatott: létfontosságú, hogy június 10-én az RMDSZ jelöltjeire szavazzanak a község lakosai, hiszen a megoszottság csak problémákat szül a bogdándiak mindennapjaiban.

A Szatmár Megyei Tanács elnöke személyesen adta át a helybelieknek arra az eseményre szóló meghívót, melyre szombaton kerül sor a bogdándi Művelődési Házban. A hét órától kezdődő rendezvény keretében a szatmárnémeti Harag György Társulat színészeinek kabaré előadása lesz látható, ahova minden kedves érdeklődőt várnak a szervezők, azaz a bogdándi RMDSZ. A belépés természetesen díjtalan.

Házról-házra járt vasárnap Bogdándon az RMDSZ megyei csapata Házról-házra járt vasárnap Bogdándon az RMDSZ megyei csapata Házról-házra járt vasárnap Bogdándon az RMDSZ megyei csapata