Pető Csilla parlamenti képviselő és Szíjjártó Zoltán szenátorjelölt bemutatkozott a szórványtelepüléseken

2012.11.20. | Parlamenti választások , Bihar
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Pető Csilla parlamenti képviselő és Szíjjártó Zoltán szenátorjelölt bemutatkozott a szórványtelepüléseken

Pető Csilla parlamenti képviselő és Szíjjártó Zoltán szenátorjelölt november 18-án, vasárnap részt vett a mezőbikácsi illetve a cséffai szentmisén, valamint egy ökumenikus istentiszteleten Biharsályiban.

Nagyon fontos, hogy a szórványban élő magyarok megismerjék azokat az embereket, akikre december kilencedikén szavazhatnak. Ezért érkezetek a településekre az RMDSZ jelöltjei, mindhárom településen bemutatkoztak s a jelen lévő embereknek is elmondták azt, hogy milyen fontos az összefogás.

Pető Csilla parlamenti képviselő beszédében hangsúlyozta, hogy a magyar emberek bármikor számíthatnak rá, mint az elmúlt mandátum alatt is, valamint hangsúlyozta az összetartozás fontosságát „Összetart minket a magyarságunk, a hitünk és a tulipán, mivel az RMDSZ, hitelesen tudta és tudja képviselni a parlamentben a magyar emberek érdekeit” – mondta a képviselőasszony.

Szíjjártó Zoltán szenátorjelölt rámutatott, hogy egységben, együtt kell fellépni a magyarság érdekében, hogy meg tudjuk tartani és tovább tudjuk vinni értékeinket, meg kell őrizzük  mindazt, amit az RMDSZ e 23 év alatt megszerzett, meg kell állítanunk a visszarendeződésnek a folyamatát, minden áron.

A kampánybeszédek elhangzása után Gali Teréz örvendeztette meg az egybegyűlteket szívhez szóló dalaival.

 

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.