RMDSZ: Minden szavazat számít!

0000.00.00. | Maros , Önkormányzati választások
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


RMDSZ: Minden szavazat számít!

„Minden magyar ember beleszólhat sorsának alakításába  június 10-én.  Ha mindannyian elmegyünk szavazni, és a magyar egységre szavazunk, akkor az elkövetkező négy év is a fejlődésről, a gyarapodásról, a közösségépítésről szól majd” – fejtette ki Borbély László, az RMDSZ  politikai alelnöke hétfőn, június 4-én, amikor a Szövetség maros megyei karavánjának tagjaként a nyárádmenti falvak lakóit látogatták meg.

A körúton jelen volt  Lokodi Edit Emőke, megyei tanácselnök-jelölt, Gáspárik Attila, Kelemen Attila-Márton, Mózes Levente megyei tanácsos - jelöltek és Bárczi Győző, volt Maros megyei alispán(alprefektus) is, valamint a helyi polgármesterek, tanácsosok.

Körútjának utolsó előtti napján a karaván a következő településeken állomásozott: Jedd, Nyomát, Nyárádgálfalva, Jobbágytelke, Székelyhodos, Nyárádszentmárton, Csíkfalva, Jobbágyfalva, Székelybere, Márkod, Nyárádselye, Nyárádmagyarós és Nyárádszereda.
 
“Nem szabad elfelejtenünk, hogy minden, nem a Szövetségre leadott szavazat elveszettnek számít és a román pártokat erősíti. Nekünk, magyaroknak csak egy választásunk van: képviselőink ott kell legyenek a döntéshozatalban, az önkormányzatokban, hiszen csak így garantálható, hogy az elkövetkező négy évben is beleszólhatunk a sorsunkat érintő kérdésekbe” - mondta el Borbély László.

Lokodi Edit Emőke elnök asszony az elmúlt hetek karaván-útjainak tapasztalatait összegezve az összetartozás fontosságát hangsúlyozta:

“Gyengék leszünk, ha szétszórjuk az erőnket, erősek leszünk, ha összefogunk és együtt megyünk tovább! Ehhez azonban minden magyar ember el kell menjen szavazni, és a szavazócédula első kockájában a tulipánra kell szavazzon! Csak így őrizhetjük meg 22 év munkáját, közösségeink eredményeit, csak így garantálhatjuk, hogy településeink az elkövetkező négy évben is fejlődni fognak! ” – mondta Lokodi Edit Emőke, Maros megyei tanácselnök – jelöltje.

A kampánykaraván holnap a küküllőmenti falvakban folyatódik.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.