Újraindult az RMDSZ Elektronikus Önkormányzati Hírlevele

2013.01.21. | Önkormányzatok , Főtitkárság
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Újraindult az RMDSZ Elektronikus Önkormányzati Hírlevele

Újraindult az RMDSZ elektronikus önkormányzati hírlevele. A heti rendszerességgel napvilágot látó tájékoztató anyag szerkesztője a Romániai Magyar Demokrata Szövetség Főtitkársága.

Az Országos Önkormányzati Tanács (ÖOT) elnökségi tagjainak kezdeményezésére újraindított hírlevél mintegy 2500 címre jut el: tanácsosokhoz, parlamenti képviselőkhöz, valamint megyei szervezetek vezetőihez, elősegítve az együttműködést és a kommunikációt, valamint az RMDSZ önkormányzati tisztségviselőinek rendszeres tájékoztatását  –  jelentette be Ilyés Gyula, az RMDSZ önkormányzati kérdésekért felelős főtitkárhelyettese.

A kiadványért felelős főosztály vezetője elmondta, hogy az elektronikus kiadvány országos és nemzetközi önkormányzati híreket, jogszabályfigyelőt és az önkormányzati tevékenységben hasznosítható szakmai dokumentumokat is tartalmaz.

Visszajelzések szerint a jogszabályfigyelőre van a legnagyobb szükség, amit a kollegáimmal együtt úgy alakítottunk ki, hogy az önkormányzatokat érintő új jogszabályok mellett, a folyamatosan frissülő törvényeket is nyomon követhessék az önkormányzatokban dolgozók” – emelte ki Ilyés, majd hozzátette, a jövőben azt tervezik, hogy mellékleteként számos tanulmány, konferencia, elhangzott előadás anyaga is helyet kap majd a hírlevélben.


Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.