Főoldal > Hírek
Tájékoztató karaván Udvarhelyszéken
Tájékoztató karaván Udvarhelyszéken
2012.02.21. | Mezőgazdaság , Udvarhelyszék

A 2012-es év a vidéki élet kitörési pontja lesz, legalábbis az udvarhelyszéki települések életében. A terület alapú támogatások mellett a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Igazgatóságok által koordinált programoknál (mint például a fiatal gazda, vagy az 1500 eurós pályázat) könnyített pályázási feltételek mellett tehetik le igényléseiket a gazdák.


Ülésezett a Szeben megyei választmány
Ülésezett a Szeben megyei választmány
2012.02.17. | Szeben


2012. február 17-en, Medgyesen ülésezett a Romániai Magyar Demokrata Szövetség Szeben megyei szervezetének Választmánya. Jelen voltak az önkormányzati képviselők is.


Az önkormányzati képviseletet szeretnék megőrizni Brassó megyében
2012.02.17. | Brassó , Önkormányzatok

„A következő időszakban azokat az önkormányzati tanácsos és polgármesterjelöltek segítségét kérjük, akik a júniusi helyhatósági választásokon hozzájárulnak a Brassó megyei magyar önkormányzati képviselet megőrzéséhez.” – vázolta az RMDSZ Brassó megyei szervezetének közéleti prioritását és ütemtervét Kovács Attila megyei elnök a Megyei Önkormányzati Tanács (MÖT) múlt heti ülésén, amelyen a Szövetség vidéki önkormányzatainak RMDSZ-es képviselői, polgármesterei és alpolgármesterei vettek részt.


Kérdezhet Borboly Csabától az RMDSZ honlapján

Az RMDSZ honlapján kérdéseket tehetnek fel Borboly Csabának, Hargita Megye Tanácsa elnökének eddigi tevékenységével, illetve jövőbeni terveivel kapcsolatban. 


Ülésezett a Beszterce-Naszód megyei MKT
2012.02.18. | RMDSZ , Beszterce

Antal Attila látja el az elkövetkező négy évben az RMDSZ Beszterce-Naszód megyei döntéshozó testületének, a Megyei Küldöttek Tanácsának elnöki tisztségét. Erről a február 18-án ülésező MKT döntött.


Hétvégi Hargita megyei hírek
Hétvégi Hargita megyei hírek

Csatószegen ülésezett a Hargita megyei tanács


Jótékonysági rendezvényt szervezett az RMDSZ Beszterce megyei területi szervezete
2012.02.20. | Beszterce


Közel 4000 lejes adományt sikerült összegyűjteni a Beszterce megyei RMDSZ, a besztercei Madisz és a Pro Hereditatem Egyesület által megszervezett farsangi jótékonyság bálon, a felőri 11 éves súlyos betegségben szenvedő Timár Tibornak.


Minőségi lépést a baróti emberek életébe

Az elmúlt időszak egyeztetéseinek eredményeként pénteken délelőtt sajtótájékoztató keretén belül mutatkozott be Lázár Kiss Barna, az RMDSZ baróti polgármesterjelöltje. A találkozón részt vett az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének vezetősége mellett Váncza Tibor az RMDSZ Erdővidék Széki Szervezetének elnöke és Nagy József baróti RMDSZ elnök is.